Galatasaray erteleme maçında transferlerden yoksun: Galatasaray-Gaziantep FK!

Trendyol Süper Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Galatasaray, ligin 3. hafta erteleme maçında Gaziantep FK'yi yarın kendi sahasında ağırlayacak. RAMS Park'ta oynanacak karşılaşma, saat 20.00'de başlayacak ve Galatasaray için liderlik yarışında kritik bir viraj olacak.

Ligde oynadığı 4 karşılaşmayı da kazanan sarı-kırmızılılar, topladığı 12 puanla zirve yarışını sürdürüyor. Lider Fenerbahçe’nin sadece 1 puan gerisinde bulunan Galatasaray, Gaziantep FK karşısında galip gelerek zirveye bir adım daha yaklaşmayı hedefliyor. Gaziantep FK ise bu sezon zor bir başlangıç yaptı. 3 maç sonunda 3 puan toplayan Güneydoğu temsilcisi, 14. sırada yer alıyor ve bu karşılaşmadan puan çıkararak ligde yükseliş arayacak.

SAKATLIKLAR SARI-KIRMIZILILARI ZORLUYOR

Galatasaray, bu kritik karşılaşmaya önemli eksiklerle çıkacak. Takımın gol makinesi Mauro Icardi ve yeni transfer Hakim Ziyech, sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Adana Demirspor karşısında sakatlanan Icardi ile Fas Milli Takımı’nda yaşadığı sakatlık sonrası tedavi süreci devam eden Ziyech, Gaziantep FK karşısında takımını yalnız bırakacak.

YENİ TRANSFERLER HENÜZ SAHADA DEĞİL

Galatasaray’ın büyük umutlarla kadrosuna kattığı yeni transferler Roland Sallai, Victor Osimhen ve Ismail Jakobs, statü gereği bu erteleme maçında forma giyemeyecekler. Bu isimlerin resmi olarak kadroya katılma tarihleri, erteleme maçının ardından olduğu için yarınki mücadelede yer alamayacaklar.

GOLCÜ PERFORMANSI GÖZ DOLDURUYOR

Süper Lig'de gol yollarında etkili bir performans sergileyen Galatasaray, oynadığı 4 maçta rakip fileleri tam 14 kez havalandırdı. Sarı-kırmızılılar, Atakaş Hatayspor ve TÜMOSAN Konyaspor karşısında ikişer gol atarken, Adana Demirspor ve Çaykur Rizespor maçlarında beşer golle taraftarını coşturdu. Gaziantep FK karşısında da bu hücum gücünü devam ettirmek isteyen Galatasaray, seyircisinin önünde galibiyete odaklanacak.

3 PUAN BEKLENTİLERİ YÜKSEK

Galatasaray, eksiklerine rağmen güçlü kadrosuyla Gaziantep FK karşısında favori olarak sahaya çıkacak. Okan Buruk yönetimindeki takım, taraftar desteğiyle 3 puanı alarak lider Fenerbahçe’yi yakalamak istiyor. Öte yandan, zor günler geçiren Gaziantep FK, zorlu deplasmandan sürpriz bir sonuç çıkarma peşinde olacak.

İLK 11'LER BELLİ OLDU

Galatasaray:

Gaziantep FK:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri