Galatasaray ikinci yarıda korkutsa da 3 puanı 4 golle aldı

UEFA Avrupa Ligi üçüncü haftasında Galatasaray, RAMS Park'ta Elfsborg ile karşı karşıya geldi ve karşılaşmadan 4-3 galip ayrılarak puanını 7’ye yükseltti.

Maçın başlama düdüğüyle birlikte etkili bir oyun sergileyen Galatasaray, 28. dakikada Mauro Icardi’nin attığı golle öne geçti. Ardından, 39. dakikada Elfsborg kalecisi Petterson’un talihsiz bir şekilde kendi kalesine attığı golle farkı ikiye çıkardı. Sarı-kırmızılılar, ilk yarının sonunda Barış Alper Yılmaz’ın Sara’nın asistinde bulduğu golle soyunma odasına 3-0 üstün girdi.

İkinci yarıda beklenmedik bir zorlukla karşılaşan Galatasaray, 52. dakikada Hult’un golüyle skoru 3-1 yaptı. Elfsborg, 65. dakikada M. Baidoo’nun penaltı golüyle durumu 3-2’ye getirdi ve maçta heyecanı artırdı. Ancak Galatasaray, 83. dakikada Yunus Akgün’ün bulduğu golle farkı tekrar ikiye çıkardı ve durumu 4-2 yaptı.

Maçın son anlarında, 90+2. dakikada Johan Larsson’un kaydettiği golle Elfsborg, umutlarını sürdürse de Galatasaray, karşılaşmayı 4-3 kazanarak üç puanı cebine koydu. ,

Bu galibiyet, temsilcimizin 3 maç sonunda 7. puanını almasını sağladı. Galatasaray bir sonraki maçında Tottenham'ı konuk edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri