Galatasaray Petrol Ofisi, Şampiyonlar Ligi'nde Lyon'a direnemedi

Galatasaray Petrol Ofisi, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'ndeki tarihindeki ilk maçında Fransa'nın Lyon takımına deplasmanda 3-0 mağlup oldu.

Sarı-kırmızılı kadın futbol takımı, A Grubu'nun ilk haftasında Lyon ile karşılaşmak üzere sahaya çıktı. İlk 11'de; Gamze Yaman, Berna Yeniçeri, Eda Karataş, Oluwatosin Demehin, Benan Altıntaş, Kristina Bakarandze, Ebru Topçu, Ecem Esen, Arzu Karabulut, Maria Usme ve Andrea Staskova yer aldı.

Karşılaşmanın 34. dakikasında Kadidiatou Diani, Lyon’u öne geçiren golü kaydetti. İlk yarının son dakikalarında, 45. dakikada Vanessa Gilles’in attığı golle Fransa ekibi farkı 2'ye çıkardı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıda, 77. dakikada Diani bir kez daha sahneye çıkarak, kendi ikinci ve takımının üçüncü golünü attı. Bu gol, maçın sonucunu belirledi.

Bu mağlubiyetle Galatasaray, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçında istediği sonucu alamadı. Sarı-kırmızılılar, A Grubu’ndaki bir sonraki maçında 17 Ekim Perşembe günü saat 19.45’te İtalya’nın Roma takımını konuk edecek. A Grubu’ndaki diğer karşılaşmada ise Lyon, aynı gün TSİ 22.00’de Wolfsburg ile karşılaşacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri