Galatasaray'da derbi öncesi bir isim kadrodan çıkarıldı!

Süper Lig’in lideri Galatasaray, bu akşam evinde Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Dev derbi öncesinde sarı-kırmızılı ekipte önemli bir gelişme yaşandı. Teknik direktör Okan Buruk, maç saatleri yaklaşırken sürpriz bir karar alarak genç oyuncu Yusuf Demir’i kadro dışı bıraktı.

Trendyol Süper Lig’in 10. hafta mücadelesinde Galatasaray, ezeli rakibi Beşiktaş’ı konuk etmek için hazırlıklarını tamamladı. Okan Buruk yönetiminde üst üste üçüncü şampiyonluğunu hedefleyen Galatasaray, bu akşamki derbiden galibiyetle ayrılmayı planlıyor.

YUSUF DEMİR’İN KADRO DIŞI BIRAKILMA NEDENİ YABANCI SINIRI

Bu sezon sadece 4 maçta görev alarak toplamda 37 dakika sahada kalan 21 yaşındaki Yusuf Demir’in, yabancı oyuncu sınırlaması nedeniyle derbi kadrosuna alınmadığı öğrenildi. Okan Buruk’un bu kararı sonrası genç yetenek, Galatasaray tesislerinden ayrıldı.

Galatasaray taraftarları, teknik ekibin aldığı bu kararı merakla takip ederken, derbide sahaya çıkacak kadroda Buruk’un tercih edeceği isimler büyük bir merakla bekleniyor. Beşiktaş karşısında alınacak galibiyet, Galatasaray için şampiyonluk hedefi açısından kritik öneme sahip.

Okan Buruk'un Beşiktaş karşılaşmasında 3'lü bir savunma dizilişiyle çıkması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri