Galatasaray'da Wilfried Zaha belirsizliği!

Galatasaray'da Wilfried Zaha'nın geleceği belirsizliğini sürdürüyor. Fildişi Sahilli yıldızın transferiyle ilgili gelişmeler yakından takip edilirken, Galatasaray yönetimi, futbolcu için gelecek diğer teklifleri değerlendirmeye başladı. Zaha'nın takımdaki durumu, sarı-kırmızılı camiada merakla bekleniyor.

TRT Spor'un haberine göre, Galatasaray, Zaha için Leicester City'nin kiralama teklifini kabul etmişti. Ancak İngiltere'deki vergi yükümlülükleri nedeniyle transferde pürüzler ortaya çıktı. Taraflar, bu ek maliyetleri karşılamak konusunda anlaşamayınca, transfer görüşmeleri durma noktasına geldi. Bu durum, Zaha'nın Galatasaray'daki geleceğini daha da belirsiz hale getirdi.

YENİ TEKLİFLER GÜNDEMDE

Galatasaray yönetimi, Zaha için diğer takımlardan gelecek teklifleri de değerlendirmeye karar verdi. Özellikle Arap yarımadasından bazı kulüplerin Zaha ile ilgilendiği öğrenildi. Galatasaray'ın, bu teklifleri değerlendirerek Zaha'nın geleceğiyle ilgili kararını önümüzdeki günlerde netleştirmesi bekleniyor.

UEFA LİSTESİNDE YER ALDI

Wilfried Zaha, Galatasaray'da iki lig maçının kadrosuna alınmamış olmasına rağmen, Young Boys ile oynanacak Şampiyonlar Ligi play-off karşılaşmaları için UEFA'ya verilen listede yer aldı.

GALATASARAY KARİYERİ

Galatasaray formasıyla bugüne kadar 43 resmi maça çıkan Wilfried Zaha, bu süreçte 10 kez gol sevinci yaşadı ve 4 asist yaptı. 31 yaşındaki futbolcunun sarı-kırmızılılardaki performansı, kariyerine dair kararların verilmesinde etkili olacak. Galatasaray yönetimi, Zaha'nın geleceğiyle ilgili son kararını kısa süre içinde vermeyi planlıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri