Galatasaray, dünyada bir ilke imza attı!

Galatasaray, dünyada bir ilke imza attı. Sarı-kırmızılı ekip, ''Spor ile dijital dünyayı birleştiren yenilik...'' diye yeni dijital taraftarını basına tanıttı.

Galatasaray, spor ve dijital dünyayı bir araya getirerek dünyada bir ilke imza attı. 'Cimbom' dünya üzerinde dijital bir taraftara sahip olan ilk takım oldu.

Galatasaray ve çözüm ortağı Leo The Fan A.Ş birlikte yürüttüğü projeyle dünyanın ilk dijital taraftarı Leo'yu basına tanıttı.

Galatasaray'dan yapılan açıklama şöyle:

''Kulübümüz, Türkiye’de ilklerin ve enlerin kulübü olma geleneğini sürdürerek spor ile dijital dünyayı birleştiren bir yeniliğe imza atıyor. Çözüm ortağımız Leo The Fan A.Ş ile birlikte Dünyanın ilk Dijital Taraftarı Leo’yu sizlere tanıtmaktan mutluluk duyarız.

Leo hayatının merkezine Galatasaray’ı koymuş milyonlarca Galatasaray taraftarından birisi. Leo aynı zamanda bir müzik yapımcısı, şarkı yazarı, video, fotoğraf ve çizim konusunda uzman bir sanatçı influencer.

Büyük Galatasaray taraftarı Leo’yu takip edip, onun yaptıklarını izledikçe Galatasaray kazanacak, böylece Galatasaray taraftarı kendi maddi kaynaklarını kullanmadan kulübüne destek sağlamış olacak.''

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri