Galatasaray'dan tarihin en iyi performansı!

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Siltaş Yapı Pendikspor'u 2-0 yenerek çıkışını sürdürdü ve tarihindeki en iyi sezon başlangıcına imza attı. Sarı-kırmızılı ekip, ligin geride kalan bölümünde 12 galibiyet, birer beraberlik ve mağlubiyetle 37 puan elde ederek tarihinin en iyi performansını sergiledi.

Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Trabzonspor, Gaziantep FK, Yılport Samsunspor, RAMS Başakşehir, İstanbulspor, MKE Ankaragücü, Bitexen Antalyaspor, Beşiktaş, Çaykur Rizespor, Kasımpaşa, Corendon Alanyaspor ve Siltaş Yapı Pendikspor'u yenerek üstün bir performans sergiledi. Ayrıca, Mondihome Kayserispor ile berabere kaldı, Atakaş Hatayspor'a mağlup oldu.

EVİNDE KAYBETMEDİ

Galatasaray, bu sezon ligde sahasında puan kaybetmeden yoluna devam ederken deplasmandaki performansıyla da dikkat çekti. 8 deplasman maçından 6 galibiyet, birer beraberlik ve mağlubiyetle ayrılan ekip, 19 puan toplayarak son 18 sezonun en iyi deplasman performansını gösterdi.

1987'DEN BERİ EN AZ GOL YENEN SEZON...

Ayrıca, üç puanlı sisteme geçilen 1987-1988 sezonundan bu yana en az gol yedikleri sezonu geçiren Galatasaray, 14 maçta sadece 8 gol görerek savunma performansıyla öne çıktı. Rakiplerine 8 maçta gol şansı tanımayarak üstün bir performans sergiledi. Sarı-kırmızılı ekip, aynı zamanda ligde 28 gol atarak hücum gücünü de kanıtladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri