Galatasaray'ın Avrupa Liginde rakibi belli oluyor: Kura çekimi heyecanı yarın!

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Liginde kura çekimi heyecanı başlıyor. UEFA'nın İsviçre'nin Nyon kentindeki genel merkezinde düzenlenecek olan kura çekimleri, yarın futbol tutkunlarını ekrana kilitleyecek. Kura çekiminde Galatasaray'ın rakibi belli olacak...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu kuraları, Türkiye saatiyle 14.00'te başlayacak. Avrupa Ligi'nde ise TSİ 15.00'te yapılacak kura töreninde, play-off turu eşleşmeleri netlik kazanacak.

Avrupa'daki temsilcilerimizden Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde A Grubu'nu üçüncü sırada tamamlayarak Avrupa Ligi play-off'larına katılma hakkını elde etti. Ancak seri başı olarak kura çekimlerine katılamayacak Sarı-Kırmızılı takım, rakiplerini merakla bekliyor. Muhtemel rakipler arasında Almanya'dan Freiburg, Fransa'dan Olimpik Marsilya ve Rennes, İtalya'dan Roma gibi güçlü ekipler yer alıyor.

Fenerbahçe ise Avrupa Konferans Ligi'nde H Grubu'nu lider tamamlayarak doğrudan son 16 turuna yükseldi. Ancak rakipleri, play-off turunun sona ermesinin ardından 23 Şubat 2024'te düzenlenecek kura töreninde belirlenecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri