Galatasaray'ın bileği bükülmüyor: Sarı kırmızılılar, Beşiktaş'ı da devirdi namağlup zirvede yerini korudu

Trendyol Süper Ligi'nin 10. haftasında Galatasaray, sezonun en kritik maçında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ederek namağlup Ünvanını ve liderliğini sürdürdü.

Maça hızlı başlayan sarı-kırmızılılar, 13. dakikada Gabriel Sara'nın kullandığı serbest vuruşta Davinson Sanchez'in kafa golüyle öne geçti. İlk yarıda başka gol olmayınca, Galatasaray 1-0'lık avantajla soyunma odasına gitti.

İkinci yarıda Beşiktaş, topa daha fazla sahip olmasına rağmen, 67. dakikada yine Gabriel Sara'nın serbest vuruşuyla Victor Osimhen'in golü geldi ve durum 2-0 oldu. Bu gol, Galatasaray'ın avantajını artırdı. Maçın son anlarında, Beşiktaş'ta sonradan oyuna giren E. Muçi, 90+4. dakikada durumu 2-1'e getirerek umutları yeniden yeşertti.

Sonuç olarak, Galatasaray maçı 2-1 kazanarak 10 hafta sonunda puanını 28’e yükseltti ve ligde namağlup kalan tek takım olmayı başardı. İlk kez mağlup olan Beşiktaş ise 9 maçta 20 puanda kaldı.

Fenerbahçe'nin ardından Beşiktaş'ı da mağlup eden ve iki rakibiyle de farkı açan Galatasaray gelecek hafta BAY geçecek. Bir maç eksiğiyle zirvenin 8 puan arkasında dördüncü olan Beşiktaş ise Kasımpaşa'yı konuk edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri