Garry Rodrigues, Ankaragücü taraftarına seslendi: Ankaragücü’nü hak ettiği yere çıkartmak için...

Ankaragücü'nün kaptanı Garry Rodrigues, takımın hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu ve kulübü hak ettiği yere taşımak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirtti.

Beşevler Spor Kompleksi'nde yapılan antrenman öncesinde basın mensuplarına konuşan Rodrigues, geçen sezonun zorlu geçtiğini ve bu sezon yeni bir başlangıç yaptıklarını vurguladı. Rodrigues, “Şimdi önümüzdeki maçlara en iyi şekilde hazırlanmaya çalışacağız. Herhangi bir sıkıntı yaşandığında bunun üstesinden gelmek benim sorumluluğum. Ankaragücü’nü hak ettiği yere çıkartmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.” dedi.

Yeni transferler Renat Dadashov, takımın en büyük hedefinin Süper Lig’e geri dönmek olduğunu ifade etti. Ligin ilk haftasında Şanlıurfaspor maçında gol atan Dadashov, Ankaragücü'nün kendisini çok iyi karşıladığını belirterek, “Hedefimiz tekrar Süper Lig'e çıkmak. İlk maçta gol atmak çok güzel bir his, ama şimdi Erzurumspor maçına odaklanmış durumdayız. Hocanın bana yakın davranması ve gelecek planları beni çok etkiledi.” dedi.

Yeni transferlerden Osman Çelik, Ankaragücü'ne beşinci şampiyonluğunu burada yaşamak için geldiğini söyledi. Daha önce 1. Lig’de dört kez şampiyonluk yaşadığını belirten Çelik, “Beşinci şampiyonluğumu burada yaşamak istiyorum. Bu camianın layık olduğu yer Süper Lig ve bunu başarmak için adım adım ilerleyeceğiz. Rakiplerimizin ekstra motivasyonla oynayacağını biliyoruz. Önemli olan saha dışında arkadaşlığı ve birlikteliği yakalamak ve bunu sahaya yansıtmak. Kalitemiz otomatik olarak sahaya yansıyacak. Ankaragücü’nün başarısı için elimden geleni yapacağım.” şeklinde konuştu.

Son olarak, takım içinde rekabetin her zaman performansı artırdığını vurgulayan Çelik, “Ben birçok mevkide oynadım ve bu yeteneğimle buradayım. Önemli olan Ankaragücü’nün başarısı ve Süper Lig’e çıkmamız,” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri