Gençlerbirliği 3 maçtır yenilmiyor

Trendyol 1. Lig’in 6. haftasında Gençlerbirliği, deplasmanda Siltaş Yapı Pendikspor’u 1-0 yenerek üç maçlık galibiyet serisi yakaladı. Başkent ekibi, bu sonuçla 11 puana ulaştı ve ligde üst sıralara yükselme iddiasını sürdürdü.

Siltaş Yapı Pendikspor karşısında zorlu bir mücadele veren Gençlerbirliği, ikinci devrede Mete Kaan Demir'in attığı golle sahadan galip ayrıldı. Bu galibiyet, başkent temsilcisinin üst üste üçüncü, deplasmandaki ikinci zaferi oldu.

BEŞ MAÇLIK YENİLMEZLİK SERİSİ

Sezona istediği gibi başlayamayan kırmızı-siyahlılar, ilk hafta Kocaelispor’a 2-1 mağlup olmuştu. Ancak bu mağlubiyetin ardından toparlanan Gençlerbirliği, Boluspor ve Iğdır FK ile beraberlik yaşarken, Esenler Erokspor, Erzurumspor FK ve Siltaş Yapı Pendikspor'u mağlup ederek beş maçtır yenilmezlik serisi yakaladı.

DEPLASMANDA GÜÇLÜ PERFORMANS

Sezonun ilk 6 haftasında 4 maçını deplasmanda oynayan Gençlerbirliği, dış sahada 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Özellikle deplasmandaki başarılı performansı dikkat çekiyor.

SIRADAKİ RAKİP: ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ

Gençlerbirliği, 7. hafta mücadelesinde 28 Eylül Cumartesi günü Ankara Keçiörengücü'nü ağırlayacak. Teknik direktör Recep Karatepe yönetiminde sahaya çıkacak olan başkent ekibi, bu maçtan da üç puan alarak galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor.

SPOR HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri