Gençlerbirliği liderlik için sahada

Gençlerbirliği namağlup sürdürdüğü zirve yarışında liderliği almak için sahaya çıkıyor.

ÖZEL HABER - YASİN ŞAHİN

Trendyol 1.Lig takımlarından Gençlerbirliği bugün evinde Eyüpspor’u ağırlayacak. Gençlerbriliği, rakibini yenmesi halinde liderlik koltuğuna oturacak.

İKİSİ DE NAMAĞLUP

Eyüpspor, Gençlerbirliği maçına kadar oynadığı dört maçı da kazandı. 11 gol atan İstanbul temsilcisi sadece bir gol gördü. Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor bu sezon özellikle Caner Erkin’den aldığı katkı ile birçok maçta kilidi açmayı başarıyor.

Gençlerbirliği de dört maçta mağlubiyet yüzü görmedi. 3 galibiyet 1 beraberlik alan başkent ekibi, Eyüpspor gibi kalesinde bir gol görse de skor konusunda daha kısır bir tablo çizdi. Gençlerbirliği dört haftada sadece dört gol atabildi.

KALOĞLU’NUN TAKTİK DİSİPLİNİ

Sinan Kaloğlu, tüm eleştirilere rağmen kamp boyu çalıştırdığı üçlü savunmadan vazgeçmedi.Takımını belli bir taktik disipline de sokan genç teknik direktör dar kadroda oyuna yaptığı sonraki hamlelerle sonuç almaya çalışıyor. Skor katkısı olmasa da değişikliklerden oyun katkısı alan Kaloğlu, Arda Turan karşısında da sahadan galip gelerek liderlik koltuğuna oturmak istiyor.

TRANSFERDE BEKLENEN MEVKİLER DOLMADI

Sinan Kaloğlu ve transfer komitesinin Sinan Osmanoğlu ve Mete Kaan Demir ısrarı sonuçsuz kaldı. Buna karşın orta sahaya güncel performansı tartışılabilecek Musa Çağırana alındı. Orta saha rotasyonuna eklenen Musa’ya karşın, üçlü oynayan Gençlerbirliği’nde eldeki stoperlerin sezonu çıkarmasına zor gözüyle bakılıyor.

ANKARA’YA DAVET

Bu akşam ilk kez Eryaman Stadı’nda oynayabilecek olan Gençlerbirliği tüm Ankara’yı liderlik maçına davet etti.

Saat 19.00’da başlayacak maç ayrıca beIN Sports Max 1 ve TRT Spor ekranlarından da yayınlanacak.

Maçın hakemi Ali Yılmaz olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri