Gençlerbirliği Manisa şanssızlığını kırmak istiyor: Deplasmanda 3 puan arayışı!

Trendyol 1. Lig’de heyecan, 8. hafta karşılaşmalarıyla devam ediyor. Başkent'in köklü ekibi Gençlerbirliği, Manisa FK deplasmanına konuk oluyor. Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak bu kritik mücadele, her iki takım için de sıralamada üst sıralara tırmanma açısından büyük önem taşıyor. İki ekip de son haftalardaki performanslarını sürdürebilmek adına sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor.

Ev sahibi Manisa FK, ligde oynadığı son 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Bu performansıyla topladığı 11 puanla 9. sırada yer alan Manisa ekibi, taraftarı önünde güçlü bir oyun sergileyerek galibiyet serisine devam etmek istiyor. İç sahada bu sezon istikrarlı bir performans sergileyen Manisa FK, bu maçtan da 3 puan alarak üst sıralara doğru tırmanmayı hedefliyor.

Teknik direktör Hüseyin Eroğlu yönetimindeki takım, güçlü kadrosuyla sahaya çıkarken, özellikle hücum hattındaki etkinliğiyle rakip savunmayı zorlamayı planlıyor. Manisa FK, son haftalarda gösterdiği mücadeleci yapısıyla dikkat çekerken, bu maçı kazanarak ligdeki iddiasını sürdürmeyi amaçlıyor.

GENÇLERBİRLİĞİ DEPLASMANDAN PUANLA DÖNMEK İSTİYOR

Ankara temsilcisi Gençlerbirliği, son haftalarda çıkış yakalayan takımlardan biri. Ligde oynadığı son 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 11 puan toplayan kırmızı-siyahlılar, 11. sırada bulunuyor. Ancak Manisa FK ile oynanan maçların karnesi Gençlerbirliği'nde zayıf görünüyor. Şimdiye kadar iki takım arasında oynanan karşılaşmalarda Kırmızı-karalıların galibiyeti bulunmuyor. Gençlerbirliği bugün bu Manisa karşısında bu kötü seriye de son vermek isteyecek. Başkent temsilcisi, deplasmanda oynayacağı bu zorlu karşılaşmadan puan veya puanlarla dönerek sıralamada yükselmek istiyor.

Takımda cezalı oyuncu bulunmazken, sakatlıkları devam eden Yasin Güreler, Amilton Minervino ve Elias Durmaz bu mücadelede forma giyemeyecek. Ancak Gençlerbirliği, eksiklerine rağmen güçlü bir kadroyla sahada yer alacak ve deplasmandan iyi bir sonuçla dönme hedefiyle sahaya çıkacak.

MANİSA FK–GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Manisa FK ile Gençlerbirliği arasında oynanacak bu önemli karşılaşma 6 Ekim Pazar günü saat 16.00’da başlayacak. Mücadele Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak ve beIN Sports 2 ile tabii platformlarından canlı olarak yayınlanacak.

Mücadeleyi Süleyman Bahadır yönetecek. Yardımcı hakemler ise G. Mumcu Taştan ve Harun Güngör olacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Yiğit Arslan olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri