Gençlerbirliği play-off için sahada

Gençlerbirliği ligin son maçında play-off hedefiyle sahaya çıkıyor.

ÖZEL HABER - YASİN ŞAHİN

Gençlerbirliği, TFF 1.Lig'in son haftasında Tuzlaspor'a konuk oluyor. 50 puanlı Gençlerbirliği'ni play-off'a sokacak ihtimaller arasında tüm yollar rakiplerin kaybedecekleri puana çıkıyor. Gençlerbirliği az olan ihtimalini son dakikaya kadar sürdürmek istiyor.

BİLET FİYATI YİNE GÜNDEMDE

Daha önce birçok kez gündeme gelen Tuzlaspor maçının bilet fiyatları Gençlerbirliği maçında bir kez daha kendini gösterdi. Ev sahibi için bin 600 TL olarak belirlenen bilet fiyatı, deplasman tribünü için 2 bin TL olarak açıklandı.

Gençlerbirliği taraftarı maça gitmeyerek bu kararı protesto ederken Ankara Büyükşehir Belediyesi de Gençlerbirliği taraftarını maç için bir araya getirmek için çalışma yaptı. 16.00'da Atatürk Orman Çiftliği'nde dev ekranda Gençlerbirliği taraftarları, Tuzlaspor maçını birlikte izleyecek.

İHTİMALLER

Tuzlaspor, ligden düşmeme maçına çıkarken Gençlerbirliği alacağı üç puanla play-off hattında kalmak istiyor. Ancak tüm ihtimaller bu maça bağlı değil.

Adanaspor, Bandırmaspor'u ağırlarken Boluspor evinde Çorum FK'yı ağırlayacak.

Gençlerbirliği kazanırsa Bandırmaspor'un kaybetmesini ya da berabere kalmasını bekleyecek.

Gençlerbirliği berabere kalması halinde ise Bandırmaspor ve Boluspor'un kaybetmesini bekleyecek. Bandırmaspor kaybeder, Boluspor berabere kalırsa Gençlerbirliği yeniden play-off hattında kalacak.

Gençlerbirliği kaybederse diğer maçların sonucuna bakmaksızın ligi play-off dışında tamamlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri