Gençlerbirliği, Trendyol 1.Lig'de ilk kez kazandı: Gençlerbirliği, Esenler Erokspor karşısında 2-1 galip geldi

Trendyol 1. Lig'in 4. haftasında, Gençlerbirliği, Esenler Erokspor ile Esenler Erokspor Stadı’nda karşı karşıya geldi. Gençlerbirliği, zorlu deplasmanda ilk yarıda bulduğu gollerle rakibini 2-1 mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini aldı.

Maça iyi başlayan Başkent temsilcisi Gençlerbirliği, henüz 4. dakikada kazandığı penaltıda yeni transfer M. Djitte'nin golüyle durumu 1-0 yaptı. Yeni takımıyla ilk golünü atan Djitte 21. dakikada bu kez Buğra Çağıran'ın golünde asist yaptı ve Buğra durumu 2-0 yaptı. Golden sonra da baskısını sürdüren ve rakibine net pozisyon vermeyen Gençlerbirliği kaleyi bulan ilk şutta golü yedi. 38. dakikada savunmada Sinan Osmanoğlu'nun kaptırdığı topta Catakovic pası verdi ve M. Faye durumu 2-1'e getirdi. Bu gol ilk yarının da skorunu belirledi.

İki takımın da değişiklikler yaptığı ikinci yarıda tempo oldukça düşüktü. Son anlarda Esenler Erokspor baskı kursa da gol çıkaramadı ve maçı 2-1 kazanan Gençlerbirliği dört hafta sonunda puanını 5 yaptı ve milli ara öncesi moral depoladı.

Ankara temsilcisi 15 Eylül Pazar günü evinde Erzurumspor FK'yi konuk edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri