Gençlerbirliği'nde başkanlık için ikinci aday! Osman Sungur Gençlerbirliği başkanlığına aday

Olağanüstü genel kurul hazırlığında olan Gençlerbirliği’nde mevcut asbaşkan Osman Sungur, başkan adaylığını açıkladı. Sungur, kulübün ekonomik sıkıntılarını çözecek bir ekiple göreve gelmek için çalıştıklarını söyledi. Detaylar haberimizde...

Gençlerbirliği’nde temmuz ayında yapılması planlanan olağanüstü genel kurulda taraftar Ayhan Güney’den sonra başkanlık için adaylığını açıklayan ikinci isim kırmızı-siyahlı kulübün sponsorluk ve gelir getirici projelerden sorumlu asbaşkanı Osman Sungur oldu.

Gençlerbirliği Haber Ajansı (GHA)’na açıklamalarda bulunan Osman Sungur’un ifadeleri şu şekilde: Maalesef benim de içinde bulunduğum yönetim kurulu özellikle maddi konularda kulübü çok kötü yönetti. Güçlü ve profesyonel bir anlayışla kulübümüzü yönetmek için başkanlığa adayım.

Bu kulüp her zaman güçlü durmalı. Başkanımız istifa etti. Bu kulübün sevdalısı, taraftarı olarak bir oluşumun içindeyiz. Kulübün ekonomik sıkıntılarını çözecek bir maddi güçle göreve gelmek için çalışmalarımızı yapıyoruz. Niyazi Bey’e saygımız sonsuz. Şu anki durumda da kulübümüzü sahipsiz bırakmayız. Kulübüm için Niyazi Bey’den sonra yönetim içi ve dışı olsun en çok maddi katkıyı veren kişiyim. Gençlerbirliği’nde gerek altyapı gerekse gururumuz kadın takımının en büyük maddi destekçisi oldum.

İş hayatımda yönettiğim birçok şirket var. Bunları da kulübümüze sponsor yaptım. Yönetimimizi profesyonel bir anlayışa göre oluşturmalıyız. Başkanımız çok iyi niyetli ama maalesef iyi niyetle kulüp yönetilmiyor. Ekonomik anlamda çok büyük hatalar yapıldı. Arda Güler’in hakları daha iyi koşullarda satılabilirdi. Başkanın o dönem elinin dar olması bunda etkili oldu. Yabancı oyuncuların opsiyonlu sözleşmeleri çok önemli hata. Futbolu bırakmış adama 375 bin Euro sözleşme yapıyorsun. O paraya çok daha iyi 3 tane futbolcu alırım. Benim hayatımda Gençlerbirliği’nden başka bir takımım olmadı. Yıllar boyunca ne zaman destek gerekse gerekli desteği sağladım. Şimdi kulübümüzü doğru bir yapılanma ile sıkıntılarından kurtararak geleceğe güvenli bir şekilde ilerlemesini sağlamak için başkanlığa adayım. Kulübümüze gönül verenlerin sıkıntılarını yakından biliyorum, takip ediyorum. Bu hassasiyet içinde Gençlerbirliği sevgimizin de sorumluluğu ile bu önemli görev yolunda camiamızın desteğini bekliyorum.

Bu arada Gençlerbirliği’nde Genel kurul kararı da açıklandı. Gençlerbirliği Kulübü, seçimli olağanüstü genel kurul ile ilgili resmî açıklamayı yaptı. Genel kurul çoğunluk sağlanması durumunda 9 Temmuz'da İlhan Cavcav Tesisleri'nde, çoğunluk sağlanamazsa 16 Temmuz'da Karayolları Genel Müdürlüğü'nde yapılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri