Gençlerbirliği'nde transfer planlaması: Transfer yapılacak pozisyonlara karar verildi!

Gençlerbirliği'nde transferin rotası belli oldu. Başkent ekibi transferin bu döneminde hamle gerektiren bölgeler için harekete geçti.

ÖZEL HABER: ÖMERCAN ÖZMEN

Gençlerbirliği, transferde mesaisini artırmaya devam ediyor. Ankara temsilcisi önümüzdeki sezonda iyi bir grafik çizmek için ihtiyaç olan bölgeleri belirleyerek kulübün transfer bütçesi dahilinde eklemeler yapmaya devam edecek.

TRANSFER HARİTASI BELLİ OLDU

Gençlerbirliği transfer döneminin başlamasıyla beraber yeni yönetim ve yeni teknik ekibin planlaması dahilinde kadro yapılanmasını düzenlemeye devam ediyor.

Kadrosuna bugüne kadar Fıratcan Üzüm, Metehan Mimaroğlu ve Mikail Okyar, Sinan Osmanoğlu, Erhan Erentürk ve Samed Onur gibi isimleri dahil eden Gençlerbirliği'nde kritik döneme girildi.

Transfer döneminin can alıcı zamanında, taktik tahtası üzerinde transfer istenen bölgeler planlandı.

BİR FORVET GELECEK, KANAT TRANSFERİ AMİLTON'A BAĞLI

Gençlerbirliği'nde hücum bölgesi için planlanan durumda bir kanat oyuncusu ve bir forvet transferi gündemde. Planlama dahilinde ön tarafa golcü arayışını sürdüren Gençlerbirliği, Amilton'un durumuna bağlı olarak ekstra bir kanat oyuncusu için de şartları zorlayabilir.

Gençlerbirliği'nin ihtiyaçları dahilinde hücum bölgesinde hem forvet hem kanat oynayabilen profillere yönelmesi muhtemel. Amilton birlikteliğinde bir ayrılık yaşanırsa ise Gençlerbirliği kesinlikle bir kanat oyuncusunu kadrosuna katmayı düşünüyor.

BİR '6' BİR DE '10'

Kırmızı-siyahlı ekip orta saha için de hamleler yapabilir. Teknik ekibin talimatları ve kadro planlaması dahilinde Ankara temsilcisi transfer dönemi bitmen bir defansif özellikleri öne çıkan orta saha oyuncusu bir de hücuma yönelik merkez oyuncusu arıyor.

Kısaca bir '6 numara' bir de '10 numara' eklemesi yapma planları olan Gençlerbirliği'nde doğru oyuncu profilleri ve bütçe konusunda uygun isimler araştırılmaya devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri