Gençlerbirliği'nde Yatabare konusunda yeni perde!

Gençlerbirliği, Sinan Kaloğlu'nu gönderdikten sonra Gençlerbirliği'nde daha önce yardımcı antrenör olarak görev yapan Recep Karatepe ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Recep Karatepe'nin imza töreninde Mustapha Yatabare'nin sözleşmesi de gündeme geldi.

400 bin dolar civarında sözleşmesi olan ve belli bir maç sayısına ulaştığı için sözleşmesi otomatik olarak uzayan Yatabare ile ilgili gelen soru üzerine "Yatabare için Sinan Kaloğlu'na 'oynatma' diyemedik." dedi.

Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur, play-off için Sinan Kaloğlu'nun "Yatabare'ye ihtiyacım var" dediğini ve o dönem Melih Bostan'ın da sakatlığı olduğu için alternatif bulamadığını dile getirdi.

Sinan Kaloğlu'na Yatabare'yi oynatma diyemediğini belirten Sungur, "Başarısızlık durumunda 'Yatabare oynamadığı için böyle oldu', denebilir" ifadelerini kullandı.

Başkan Sungur, ayrıca Yatabare'nin sözleşmesine rağmen bu maliyetin düşebileceğini ve Yatabare'nin hâlâ piyasası olduğu için gönderilebileceğini de belirtti ve zamana ihtiyaç olduğunu aktardı.

8 HAFTALIK SÜREÇTE 'HATA' İTİRAFI

Başkandan sonra söz alan Yönetim Kurulu Üyesi Harun Erol da "8 haftalık yönetimimiz boyunca bir hatamız varsa bu konuda reaksiyon almamamız olabilir, Yatabare çok formsuzdu, biraz da konuştuk ancak Sinan hocayı geçemedik." cümlelerini sarf etti.

Mustapha Yatabare, bu sezon Gençlerbirliği formasıyla 31 maçın 26'sına ilk 11'de çıkarak 6 gol 3 asist yaptı. Tecrübeli golcünün performansı sezon boyunca eleştirilerin odağı oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri