Gençlerbirliği'ne Sloven stoper: Žan Žužek operasyonu!

Gençlerbirliği'nde TSYD Ankara Kupası karşılaşmasının ardından transfer çalışmaları hız kazandı. Başkent ekibi hareketli saatler yaşarken yurt dışından transfer iddiaları da gündeme geldi.

Gençlerbirliği yeni sezona iddialı bir şekilde girerek ligde üst sıralarda yer etmek istiyor. Kırmızı-siyahlı ekip TSYD Ankara Kupası karşılaşmasında Ankaragücü'ne ağır bir şekilde yenilmesinin ardından lige odaklandı ve transfer çalışmalarını da hızlandırdı.

SLOVENYA'DAN STOPER HABERİ

Gençlerbirliği'nin transfer çalışmaları hakkında yeni bir haber de uzak diyarlardan Sloven gazete Football Planet'ten geldi. Football Planet'te yer alan habere göre Gençlerbirliği İtalya Seri B takımlarından Bari'nin 1997 doğumlu stoperi Žan Žužek ile ciddi şekilde ilgileniyor.

'ŽAN ŽUŽEK GENÇLERBİRLİĞİ'NE SICAK'

Sloven savunmacının Ankara'ya gelmeye sıcak baktığı aktarılan haberde, Gençlerbirliği'nin de oyuncuya ilgi duyduğu ve transferde belli bir aşamanın kat edildiği aktarıldı. Žan Žužek'in ise Gençlerbirliği ilgisinden memnun olduğu ve ilerleyen günlerde bu transferde daha somut gelişmeler yaşanabileceği aktarıldı.

Žan Žužek 2023/2024 sezonunda İtalya Seri B'de Bari formasıyla toplamda 11 maça çıktı. 2022/2023 sezonunda ise yine Bari formasıyla 18 karşılaşmada görev aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri