Giovanni van Bronckhorst: Ersin adına çok mutluyum

UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında Olimpik Lyon'u 1-0 yenen Beşiktaş'ta teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, bu galibiyetin önemli olduğunu belirtti.

Van Bronckhorst, Groupama Stadı'ndaki karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında güçlü bir takıma karşı mücadele ettiklerini ifade etti. "Olimpik Lyon'un hücumdaki kalitesini gördük" diyen teknik adam, şansın da önemli olduğunu vurguladı. İkinci yarıda daha iyi geçişler yaptıklarını ve oyunu daha iyi kontrol ettiklerini aktaran Van Bronckhorst, "Sabırlı olduk. 1-0 öne geçtikten sonra ikinci gol fırsatını da yakaladık. Olimpik Lyon daha fazlasını hak etti ama sonuç bizim lehimize oldu. İki mağlubiyetten sonra bu galibiyet bizim için çok iyi oldu" şeklinde konuştu.

Ersin Destanoğlu'nun performansını da değerlendiren Van Bronckhorst, "Onun adına çok mutluyum. Sakatlığının ardından oynayacağı hissiyatı oluşmuştu. Kendisini daha iyi hissetti. Ersin'in yaptığı ilk kurtarış hem onun hem de bizim için önemliydi. Çok iyi kurtarışlar yaptı. Aldığımız galibiyette Ersin'in kurtarışları önemli rol oynadı" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri