Giovanni Van Bronckhorst: Panik yapacak bir durum yok

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni Van Bronckhorst, Gaziantep FK ile 1-1 berabere kaldıkları maç sonrası basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

Maçın fiziksel olarak zorlu geçtiğini belirten Van Bronckhorst, büyük bir takım olmanın getirdiği sorumluluğun her zaman yüksek olduğunu ifade etti. "Nerede oynarsanız oynayın, hangi maçı oynarsanız oynayın, gerekli performansı göstermek zorundasınız," dedi.

Mücadele ettiklerini, ancak son dakikada topun rakip için doğru yere düştüğünü vurgulayan Van Bronckhorst, "Zor bir maçtı. Savaştık, mücadele ettik," şeklinde konuştu. Gaziantep FK karşısındaki performanslarından ders çıkaracaklarını belirten teknik direktör, "Hala yenilmedik, mağlubiyetimiz yok. Panik yapacak bir durum yok," diyerek, ligin ilerleyen bölümünde daha iyi olacaklarını söyledi.

Bir gazetecinin "Semih Kılıçsoy'u maçta neden tercih etmediniz?" sorusuna ise, "Semih de genç ve gelişim gösteren bir oyuncu. Farklı konularda gelişim gösteriyor. Ben kendisine yardımcı oluyorum," yanıtını verdi. Semih’in milli takıma gideceğini de belirten Van Bronckhorst, "Bir sonraki bölümde, bir sonraki oynayacağımız blokta oynayabilir," dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri