Giovanni van Bronckhorst: Takımın kalitesini gördük

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonunun ilk maçında Samsunspor'u mağlup ederek galip gelmelerinden dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Basın toplantısında, maçın zorlu geçtiğini belirten Bronckhorst, oyuncularını galibiyetten dolayı tebrik etti. İlk maçta en önemli şeyin galip gelmek olduğunu vurgulayan teknik direktör, "Sezonun ilk maçında galip gelmeniz önemli. Skordan dolayı mutluyum. Maç içerisinde bazı zorluklar yaşadık" dedi.

Bronckhorst, takımının pas yapma ve topa sahip olma konusunda zaman zaman "güvensizlikler" yaşadığını belirterek, Semih ve Rafa'nın katkılarıyla kaliteyi gösterdiklerini söyledi. İkinci yarıda ritim bulmakta zorlandıklarını ve biraz daha stabil oynamaları gerektiğini ifade etti. Onana ve Emirhan'ın değişiklikleriyle daha stabil bir görüntü elde etmeye çalıştıklarını belirtti.

Hollandalı teknik adam, maçın zorlu şartlarına rağmen 3 puan kazanmalarının iyi olduğunu belirtti. İç sahada oynayacakları sonraki maçta daha iyi bir zeminde olacaklarını ve taraftarlarının önünde olmanın avantajını kullanacaklarını ifade etti.

Zemin koşulları ve hakemle ilgili yorum yapmaktan kaçınan Bronckhorst, takıma ve sahada ihtiyaç duyulan şeylere odaklanmayı sürdüreceğini vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri