"Gruptan lider olarak çıkmak istiyoruz"

A Milli Futbol Takımı kaptanı Hakan Çalhanoğlu, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki Karadağ'ı 1-0 yenerek önemli bir galibiyet elde ettiklerini ifade etti.

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Çalhanoğlu, hedeflerinin gruptan lider olarak çıkmak olduğunu vurguladı.

Karadağ'ın iyi oyunculara sahip olduğunu belirten Çalhanoğlu, "Rakibi küçümsemedik, zor bir zeminde biraz zorlandık ama sabırla oynamaya çalıştık. Golü bulduktan sonra rahatladık. En önemli şey, oyundan kopmamaktı" dedi.

Aldıkları galibiyet için mutlu olduklarını dile getiren Hakan Çalhanoğlu, "Önümüzdeki maç çok önemli olacak. Galler ile İzlanda'nın berabere kalması bizim için avantaj. İzlanda'da zor bir maç bekliyor, oradan galibiyetle dönmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Gol atma konusunda geç kalmalarının kendileri üzerinde baskı oluşturmadığını söyleyen Çalhanoğlu, "Herkes buradan 4-0 ayrılacağımızı düşünüyordu ama biz her rakibe saygı duyuyoruz. Oyunumuzu yönlendirdik, analiz yapacağız" şeklinde konuştu.

Son olarak, "Gruptan lider olarak çıkmak istiyoruz, bu galibiyetle güzel bir hava yakaladık. Ben bu gruptan yüzde 90 çıkacağımızı düşünüyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri