Günay Güvenç: "Oynamak istiyorum ama bir Muslera gerçeği var."

Galatasaray’ın tecrübeli kalecisi Günay Güvenç, UEFA Avrupa Ligi’nin ilk haftasında PAOK karşısında aldıkları 3-1’lik galibiyetin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Avrupa’daki tüm maçları kazanmayı hedeflediklerini belirten Günay, Şampiyonlar Ligi’nden elenmelerinin kendilerini üzdüğünü ancak UEFA Avrupa Ligi’nde yeni bir hedef belirlediklerini söyledi. Günay, "Her maçımızı kazanmayı amaçlıyoruz. Uzun zamandır 90 dakika oynamamıştım ama kendimi her zaman hazır tutmaya çalışıyorum. Muslera gibi bir kalecinin arkasında oynuyorum ve bana çok destek verdi" dedi.

Avrupa Ligi’nin zorluğuna dikkat çeken Günay, dinamik takımlarla karşılaşacaklarını vurgulayarak, "Avrupa Ligi'nde çok zorlu maçlar oynayacağız. Takım olarak adım adım ilerlemek istiyoruz. Yeni oyuncuların adapte olması zaman alacak, ancak hepimiz Galatasaray’ı başarıya taşımak için buradayız" ifadelerini kullandı.

Günay ayrıca, Muslera’nın arkasında beklemenin zorluklarını da dile getirerek, "Muslera'nın arkasında beklemek zor ama şans bulduğumda elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bu durumu Galatasaray'a gelmeden önce düşünmüştüm, oynamak istiyorum ama Muslera gerçeği var. Hocamız ne zaman görev verirse hazırım" şeklinde konuştu.

Kerem Aktürkoğlu’nun transferiyle ilgili görüşlerini de paylaşan tecrübeli kaleci, "Kerem’in gitmesi kötü oldu ama onun da hayalleri vardı. Yunus Akgün de iyi performans gösterirse çok başarılı olacaktır" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri