Güney Kore'den Şenol Güneş açıklaması

Güney Kore Milli Takımı (KFA) Komitesi Başkanı Jung Hae-Seong, KFA'nın Şenol Güneş ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağı iddialarına "Anlaşma henüz sonuçlanmadı ya da kesinleşmedi." diye yanıt verdi.

Komite başkanı, Güney Kore ulusal kanalı KBS aracılığıyla milli takımın teknik direktör transferinin arkasındaki hikayeyi açıkladı. Jesse March adaylığının düşmesiyle ilgili, "Kore'de yaşamak istemiyordu. Ayrılmamızın en büyük nedeni buydu." ifadelerini kullanarak, Jesse March'ın artık adaylar arasında yer almadığını belirtti.

Hae-seong, diğer aday Herve Renard hakkında da bilgi verdi. Renard'ın Kore için çalışmaya istekli görünmediğini ve görüşmelerin zamanlaması nedeniyle anlaşmanın gerçekleşmediğini söyledi.

Hae-Seong, Hwang Hae-Seong hakkında da, onun teknik direktör olarak atanmadığını ancak Paris Olimpiyatlarına katılmayı başarırlarsa bu pozisyonun düşünülebileceğini belirtti.

Şenol Güneş ile ilgili olarak ise, "Anlaşma henüz sonuçlanmadı ya da kesinleşmedi." şeklinde konuştu. Güney Kore Milli Takımı'nın aday seçimine yeniden başlamayı planladığı vurgulandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri