Hafta sonu atılan 5 güzel gol | Kenan Yıldız, Cengiz Ünder ve diğerleri…

Hafta sonu Türkiye ve Avrupa liglerinde birbirinden güzel goller atıldı. Sizin için öne çıkan beş güzel golü derledik. Her hafta sizler için derleyeceğimiz gollerden bu hafta atılan en güzellerinden ikisini Türk futbolcular attı.

ÖZEL HABER: YASİN ŞAHİN

Trendyol Süper Lig’de Fenerbahçe’nin İstanbulspor’u 5-1 yendiği maçta kariyerinin en iyi maçını oynayan ve dört gol atan Milli futbolcumuz Cengiz Ünder, İstanbulspor’a karşı kilidi muhteşem bir golle açtı.

En büyük özelliği olan topu sola çekme hareketiyle sol ayağından çıkardığı enfes füzeyle İstanbulspor karşısında beşinci dakikada takımını 1-0 öne geçiren Cengiz Ünder, haftanın da en güzel gollerinden birini atmış oldu.

KENAN PARLAMAYA DEVAM EDİYOR!

Avrupa’da parlayan yıldızlarımızdan Kenan Yıldız, takımı Juventus’un İtalya Kupasında Salernitana’yı 6-1 yendiği maçta beşinci golü attı.

Sol çizgiden topu alıp rakiplerini ipe dizen Kenan, ceza sahasına girdikten sonra nefis bir şutla topu ağları gönderdi. Kenan Juventus formasıyla son haftalarda ilk 11'e abone olmuşken bu sezonki ikinci golünü de atmış oldu ve EURO 2024 öncesi yükselen formunu sürdürdü.

Haftanın en güzel gollerinden biri de İngiltere’de atıldı. FA Cup’ta 3. Tur mücadelesinde Tottenham, Burnley’i 1-0 mağlup etti.

Sağ kanatta topla buluşan ve uzak mesafeden uzak köşeye nefis bir şut gönderen sağ bek Pedro Porro bu sezonki ilk golünde jenerikliklere girmeyi başardı.

İngiltere FA Cup’ta bir muhteşem gol de Leeds United forması giyen Patrick Bamford’dan geldi. Bamford, 3-0 kazanılan Peterborough maçının ikinci golünü dönerek vurduğu enfes şutla kaydetti. Bamford böylece 2024 yılında ikinci maçında ikinci golünü de atmış oldu.

Bu haftanın en güzel gollerinden biri hatta belki de en güzeli Portekiz’de atıldı. Ligde Braga- Vitoria Guimaraes mücadelesinde konuk ekip Mendes ile Braga’yı 90+8'de yıktı.

MENDES 90+8'DE SERDAR SAATÇI'YI YIKTI

Milli futbolcumuz Serdar Saatçı’nın formasını giydiği Braga 1-0 önde iken 90+8’de Portekizli João Mendes savunmadan seken topa gelişine nefis vurdu ve hem takımına bir puanı getirdi hem de haftanın en güzel gollerinden birini attı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri