Hamit Altıntop: İyi bir jenerasyona sahibiz

Hamit Altıntop, Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak, Türk Milli Takımı'nın başarısına güvendiğini ve önemli bir süreçten geçtiklerini ifade etti. C Grubu'ndan B Grubu'na yükselmelerinin ardından hedeflerinin A Grubu'na çıkmak olduğunu belirtti.

Altıntop, Türk Milli Takımı'nın güçlü bir gruba denk geldiğini ve geçmişte İzlanda ve Galler gibi rakiplerle olumlu ve olumsuz sonuçlar elde ettiklerini söyledi. Ancak şu anda iyi bir takımları olduğuna inandığını ve önemli bir jenerasyona sahip olduklarını vurguladı.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella ile birlikte takımın performansını güçlendireceklerine inandığını belirten Altıntop, takımın 22 Mart'ta Macaristan ve 26 Mart'ta Avusturya ile dostluk maçları oynayacağını hatırlattı.

Altıntop, bu maçların farklı sistemlere ve futbol anlayışına sahip olan iki ülke olduğunu bilinçli bir şekilde seçtiklerini ve bu maçlar aracılığıyla takımın gelişimini hedeflediklerini dile getirdi.

Turnuvadan önce takımın İtalya'da bir maç oynayacağını da belirten Altıntop, en iyi şekilde hazırlanmak için bu seçimi yaptıklarını söyledi. "Almanya'da taraftarlarımızla birlikte güzel bir turnuva geçirmek ve en üst seviyeye ulaşmak istiyoruz. Çünkü tutku, atmosfer ve kalite bizde var." dedi.

Ancak Altıntop, mütevazı olmaları gerektiğini ve sürecin farkında olmaları gerektiğini vurguladı. "Ancak mevcut durumdan memnunuz ancak ciddiyetimizi ve konsantrasyonumuzu korumamız gerekiyor. Ana hedefimiz tabii ki kupayı almak." şeklinde konuştu.

Altıntop, turnuvada İngiltere ve Fransa gibi güçlü takımların olduğunu hatırlatarak, "Futbolda her şeyin mümkün olduğuna inanıyoruz. Haddimizi biliyoruz ama her maça kazanmak için çıkacağız." şeklinde sözlerini tamamladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri