Hasan Şengel'e İlhan Cavcav Tesislerinde veda: ''Başkanımız bize hem abi hem babaydı''

Gençlerbirliği eski başkanlarından Hasan Şengel'in vefatının ardından Gençlerbirliği Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde cenaze töreni gerçekleştirildi.

ÖZEL HABER: YASİN ŞAHİN

Gençlerbirliği'nin efsane başkanlarından Hasan Şengel 10 Kasım 2023 günü hayata gözlerini yumdu. Eski başkan Hasan Şengel'in cenaze töreni Gençlerbirliği Beştepe İlhan Cavcav Tesislerinde gerçekleşti

Şengel'in cenaze töreninde ailesi, yakınları, Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş, Gençlerbirliği yönetim kurulu üyeleri, kongre üyeleri, taraftarlar, altyapı sporcuları yer aldı. Hasan Şengel'in cenazesi bugün ikindi namazının ardından Cebeci Asri mezarlığına defnedilecek...

Gençlerbirliği Divan Kurulu Başkanı Hasan Şengel'in cenaze töreninde, Divan Kurulu Başkan Vekili Selçuk Irgıt ile Eski Futbolcular Derneği Başkanı Sadettin Özkalender konuşma yaptı. Hasan Şengel aynı zamanda Eski Futbolcular Derneği'nin onursal başkanlık görevini yürütüyordu

Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş konuşmasında, Şengel'in vefatından dolayı derin üzüntü yaşadığını aktararak, Hasan Şengel'in kulüp tarihinde önemli bir yeri olduğunu belirtti.

Gençlerbirliği'nin eski başkanlarından olan Hasan Şengel'in cenaze töreninde, Şengel ile uzun yıllar başkan ve futbolcu olarak mesaisi olan Cemalettin Sakallıoğlu da konuşma yaptı. Sakallıoğlu, ''Babasını kaybetmiş bir evlat gibi üzgünüm. O bana kader arkadaşımsın derdi. Başkanımız bize hem abi hem babaydı. Biz de Hasan başkanı baba olarak görüyorduk.'' ifadelerini kullandı.

Sakallıoğlu, ''Gençlerbirliği bugün varsa, burada toplandıysak kulübe kilit vurulmasın diye mücadele eden Hasan abimizin emeği sayesindedir. ''İlhan Cavcav ve Hasan Şengel'in emekleriyle kulüp bugünlere geldi ikisini de saygıyla anıyorum'' diyerek sözlerini sonlandırdı.

''BABAMI ZAMAN ZAMAN GENÇLERBİRLİĞİNDEN KISKANIYORDUM''

Hasan Şengel'in kızı Meltem Şengel, hayatımın en zor konuşması dediği konuşmada, Hasan Şengel'i futbolculardan ve kulüpten zaman zaman kıskandığını bir Trabzonspor mağlubiyetinde mide kanaması bile geçirdiğini söylerken gönlünde her zaman Gençlerbirliği'nin sarsılmaz bir yeri olduğunu söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri