Hentbol Kadınlar Süper Ligi‘nden Yenimahalle galip ayrıldı

Yenimahalle Belediye Spor Kulübü, Kadınlar Süper Ligi play-off 1. Tur mücadelesinde İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençler Spor Kulübü'nü 28-27 mağlup etti.

Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi'nde İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü ile kıyasıya mücadele eden karşılaşmadan 28-27 galip ayrıldı. Yenimahalle'de maça Funda, Reyhan, Betül, Gülcan, Merve, Hatice ve Selen golle başladı. Karşılaşmaya güçlü hücum oyunu ve kararlılıkla başlayan iki takım da, Yenimahalle'nin etkili savunma oyunu ile ilk yarıyı 17-15 önde tamamladı.

İkinci yarıya da aynı ivmeyle başlayan Yenimahalle, rakibinin gollerine hızlı ve etkili hücumlarla karşılık verdi. İkinci yarının yıldızları Funda ve Reyhan ile Yenimahalle maçın sonuna kadar üstünlüğünü 28-27'lik skorla korudu. Funda 8, Reyhan 6 gol atarken, Merve 5, Elif 5 ve Gülcan 4'er gol kaydetti.

RÖVANŞ KARŞILAŞMASI

Yenimahalle Belediye Spor Kulübü bu galibiyetle play-off maçlarında önemli bir avantaj elde etti. Rövanş karşılaşmasını 27 Nisan Perşembe günü İzmir Celal Atik Spor Salonu'nda oynayacaklar. İki maçı kazanan takım yarı finale yükselecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri