Hentbolun sultanları iddialı

A Milli Kadın Hentbol Takımı'nda IHF Dünya Şampiyonası play-off hazırlıkları başladı.

A Milli Kadın Hentbol Takımı'nda IHF Dünya Şampiyonası play-off hazırlıkları başladı. 2023 IHF Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri play-off turunda Giresun'da 7 Nisan'da Sırbistan ile ilk maçını oynayacak olan A Milli Kadın Hentbol Takımımız, hazırlık çalışmalarını Ankara'da sürdürüyor.

Başantrenör Costica Buceschi yönetimindeki A Milli Kadın Hentbol Takımı, çalışmaları Ankara THF Spor Kompleksi'nde 5 Mart tarihine kadar sürdürecek. Milli Takım kamp süresince, Kuzey Makedonya A Milli Takımı ile iki hazırlık maçı yapacak. THF Spor Kompleksi'nde 2 ve 4 Mart tarihlerinde oynanacak olan iki maç da saat 17.00'de başlayacak. 

A Milli Kadın Hentbol Takımı, Giresun Hüseyin Avni Alparslan Spor Salonu'nda 7 Nisan Cuma günü saat 18.00'de ise 2023 IHF Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri play-off turu ilk maçında Sırbistan'ı ağırlayacak. Bu karşılaşmanın rövanşı da 12 Nisan Çarşamba günü saat 20.00'de Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da Sportski Centar Vozdovac'ta oynanacak. Play-off turunda rakibini elemesi durumunda A Milli Takımımız, Dünya Şampiyonası'na katılma hakkı kazanacak. 6. IHF Dünya Kadınlar Hentbol Şampiyonası, Uluslararası Hentbol Federasyonu tarafından 2023'te Danimarka, Norveç ve İsveç'in ortak ev sahipliğinde düzenlenecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri