İsmail Kartal transferlerle ilgili konuştu

7-1'lik galibiyetin ardından konuşan İsmail Kartal gündemi ve Bonucci transferini değerlendirdi.

Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü İsmail Kartal, Konyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, orta saha ve diğer mevkiler için transfer adaylarının bulunduğunu belirtti. Kartal, 7-1'lik galibiyeti değerlendirirken, önemli olanın 3 puan almak olduğunu vurguladı.

Sarı-lacivertli ekip, Trendyol Süper Lig'in 16. hafta erteleme maçında Konyaspor'u 7-1 mağlup etti. Maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan İsmail Kartal, oyuncularını galibiyetleri nedeniyle tebrik ederek, hızlı bir şekilde hazırlandıklarını ve Konyaspor'u analiz ettiklerini ifade etti. Olaylı geçen maç sonrasında teknik direktör, takımına destek veren taraftara teşekkür etti.

Transfer çalışmalarına da değinen Kartal, İtalyan savunmacı Leonardo Bonucci ile yapılan görüşmelere dair açıklamalarda bulundu. Bonucci'nin ekonomik ve kariyer anlamında faydalı olacağını düşündüklerini belirten Kartal, transfer arayışlarının devam ettiğini, özellikle orta saha için adaylarının bulunduğunu söyledi.

Cengiz Ünder'in kadroda olmaması konusuna da değinen Kartal, isimlerin önemli olmadığını, çubuklu formayı giyen her oyuncunun kendileri için değerli olduğunu belirtti. Genç yetenek Bartuğ Elmaz'ın performansını da değerlendiren Kartal, oyuncunun ikili mücadele ve hava toplarında sertleşmesi gerektiğini ifade etti.

Sezon içinde elde ettikleri rekorlarla ilgili olarak Kartal, maç maç düşündüklerini ve önceliklerinin her maçı kazanmak olduğunu vurguladı. 3 puanla devam etmenin önemine vurgu yapan Kartal, rekorlarla değil maçları kazanmak için sahaya çıktıklarını sözlerine ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri