İstanbulspor, Şanlıurfaspor karşısında 3 puanı 3 golle aldı: Lider İstanbulspor gelecek hafta Ankaragücü'ne konuk olacak

Trendyol 1. Lig’in 3. haftasında İstanbulspor, Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda Şanlıurfaspor’u konuk etti. İstanbulspor, maç boyunca üstün bir oyun sergileyerek mücadeleyi 3-0 kazandı ve sezondaki üçüncü galibiyetini elde etti.

İstanbulspor, sezona Manisa FK ve Amed SK galibiyetleriyle başlamıştı ve bu maçta da hızlı bir başlangıç yaptı. 14. dakikada Okan Erdoğan’ın savunmadan çıkıp yaptığı kafa vuruşuyla İstanbulspor öne geçti: 1-0. İlk yarının ilerleyen dakikalarında, İstanbulspor’un etkili kısa paslarla geliştirdiği atakta Emir Kaan Gültekin’in golüyle durum 23. dakikada 2-0’a geldi. İlk yarıyı bu skorla tamamlayan İstanbulspor, rakibine fırsat tanımadı.

İkinci yarıda Şanlıurfaspor topa daha fazla sahip olsa da net pozisyon üretmekte zorlandı. Maçın son dakikalarında İstanbulspor, 90+6. dakikada Gaoussou Diarra’nın kontra atakla attığı golle farkı 3’e çıkardı ve maçı 3-0 kazandı.

Bu galibiyetle İstanbulspor, ligde puanını 9’a çıkararak averajla lider konumuna yükseldi. Gelecek hafta MKE Ankaragücü’ne konuk olacak olan İstanbulspor, bu maçı da kazanarak liderliğini sürdürmek istiyor. Öte yandan, 3 maç sonunda 3 puanla kalan Şanlıurfaspor ise Bandırmaspor’u ağırlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri