İzlanda-Türkiye maçıyla ilgili resmi açıklama geldi: UEFA Uluslar B Ligi'nde İzlanda ile oynanacak maç ertelendi mi?

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta bu akşam oynanacak İzlanda-Türkiye karşılaşması, hava şartları nedeniyle ertelenme tehlikesiyle karşı karşıyaydı. İzlanda'nın başkenti Reykjavík'te bulunan Laugardalsvöllur Stadyumu'ndaki yoğun yağış ve zorlu hava koşulları, maçı tehlikeye soksa da UEFA yetkilileri ve hakemler tarafından yapılan detaylı saha incelemesi sonrasında karşılaşmanın planlandığı gibi oynanmasına karar verildi.

A Milli Futbol Takımımız, grup aşamasındaki dördüncü mücadelesinde İzlanda ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. Maç, Türkiye saatiyle 21.45’te başlayacak ve futbolseverler karşılaşmayı TV8 ile EXXEN platformlarından canlı olarak takip edebilecek.

Karşılaşmayı yönetecek hakem ekibi ise Polonya'dan: Maçın orta hakemi Damian Sylwestrzak olacak, ona Paweł Sokolnicki ve Bartosz Kaszyński yardımcı olarak eşlik edecek. Dördüncü hakem ise Marcin Kochanek. VAR sistemi de devrede olacak ve Pawel Malec VAR, Krzysztof Myrmus ise AVAR görevini üstlenecek.

A Milli Takımımız için büyük önem taşıyan bu kritik mücadele öncesinde yaşanan erteleme tartışmaları, sahada futbol izlemek isteyen taraftarları tedirgin etmişti. Ancak yetkililerin kararıyla gözler artık sadece sahada oynanacak mücadeleye çevrildi. Aynı saatte oynanacak bir diğer grup mücadelesinde ise Galler, Karadağ'ı ağırlayacak.

Türkiye geride kalan 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlikle 7 puan topladı ve lider durumda. İzlanda ise 3 maç sonunda 4 puana sahip ve üçüncü sırada yer alıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri