Jose Mourinho basınla atıştı

UEFA Avrupa Ligi 3. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, 24 Ekim Perşembe günü saat 22.00'de Manchester United’ı ağırlayacak. Maç öncesi Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, önemli açıklamalarda bulundu.

Mourinho, "Manchester United, Kadıköy’de Fenerbahçe’ye kaybetti. Bu kez bizi nasıl bir maç bekliyor?" sorusuna, "Fenerbahçe de Manchester’da kaybetti. O yıl Manchester United, Avrupa şampiyonu oldu ve ben de teknik direktörüydüm." yanıtını verdi.

Manchester'daki maçla ilgili olarak, "O kaybettiğimiz maçta Moussa Sow harika bir gol atmıştı. O gol, maçı kazanmayı hak ediyordu." dedi.

Oosterwolde’nin eksikliği hakkında gelen bir soruya ise, "Gazeteleri okuyacağım, haberleri takip edeceğim. İlk 11 için uzmanlardan tavsiye alacağım." şeklinde yanıt verdi.

Oosterwolde’nin sakatlığıyla ilgili olarak ise, "İyimser değilim. Bu sezon maç oynayacağını düşünmüyorum. Sezon onun için bitti. Mayıs ayının başında oynama şansı olursa, bu benim için ekstra olur ama böyle bir beklentim yok." ifadelerini kullandı. Ayrıca, Avrupa'da Kostic ve Levent’i oynatamadıklarını ve yıl sonuna kadar bu sorunu yaşamaya devam edeceklerini vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri