Jose Mourinho: Hala hırslarım var

Avrupa Ligi'nin ikinci haftasında deplasmanda Twente ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jose Mourinho, maç öncesi hazırlıklarını ve düşüncelerini paylaştı.

Maçın oynanacağı Twente Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Mourinho, rakiplerinin güçlü yönlerine dikkat çekti.

Mourinho, "Rakibimizin güçlü yönleri olarak takım olmalarını söyleyebilirim. İyi savunma yapıyorlar, önde baskıda başarılılar. Çok iyi bir takıma karşı oynayacağız. Pazar gününden beri bu maç için hazırlanıyoruz. Taktiksel olarak neler yapmamız gerektiğini biliyoruz" dedi.

Fenerbahçe'ye gelmekten pişman olmadığını belirten Mourinho, "Diğer çalıştığım kulüpleri buradan yüksek platform olarak ayırmam. Her kulübün hedefleri vardır. Kulübe geldiğinizde onların projelerini sahiplenirsiniz. İspanya'da Real Madrid ile kazanmakla Fenerbahçe ile Türkiye'de şampiyonluk yaşamak arasında bir fark yok. Türk futbolunda hala öğrenmeye çalıştığım şeyler var. Buraya gelme kararımda pişmanlık yok. Hala 20 sene önceki başarı açlığını taşıyorum" ifadelerini kullandı.

Son olarak, Mourinho, "20 yıl önce Porto ile Şampiyonlar Ligi kazanmıştım ama 2 yıl önce de Roma ile Konferans Ligi kazandım. 20 sene önceki hırslarım hala var. Fenerbahçe hırsları olan bir kulüp ama burada hedeflerine ulaşmak için durumlar çok zor. Türk insanı ne demek istediğimi anlıyor. Dış görünüşüm dışında çok değişen bir şey yok" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri