Jose Mourinho: Transfer sürecinden memnunum

Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında deplasmanda İsviçre'nin Lugano ekibini 4-3 mağlup etmesinin ardından teknik direktör Jose Mourinho, taraftarların desteğiyle turu geçmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Arena Thun'daki maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Mourinho, zeminle ilgili olarak maç öncesinde mazeret sunmak istemediğini belirtti. Portekizli teknik adam, "Zemin bizi çok zorladı. İstanbul'da, taraftarımızın da desteğiyle turu geçmek istiyoruz. Açıkçası maç öncesinde zeminle ilgili konuşmak, mazeret sunmak istemedim. Sentetik zemin gerçekten zor bir şey. Futbolcularımız zorlandı. Topun kontrolünde zorluk yaşadık. Bu zeminde Şampiyonlar Ligi maçının oynanması kabul edilemez bir durum." ifadelerini kullandı.

Transfer konusunda kulübün yaptıklarından memnun olduğunu da belirten Mourinho, "Kulübün transfer politikasından memnunum. Buraya gelirken herhangi bir söz vermedim. Yapabileceğimiz en iyi kadronun oluşturulmasını istedim. Kulüp, bana en iyisini sundu. İyi bir kadromuz olduğunu düşünüyorum. Bazı oyuncularımız tatildeydi, bu zor bir durumdu ancak zamanla herkes performansını artırıyor. İyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Bu konuda emek veren herkese teşekkür ediyorum." açıklamasında bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri