Kayserispor başkanından yine hakem itirazı

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş'a 3-0 mağlup olan Kayserispor'da Başkan Ali Çamlı, maçın hakemi Atilla Karaoğlan'a tepki gösterdi ve federasyondan bu hakemin bir daha Kayserispor maçlarına verilmemesini istedi.

Maç sonrasında gazetecilere açıklama yapan Çamlı, Beşiktaş'ı galibiyetinden dolayı tebrik etti ancak hakem Atilla Karaoğlan'ın performansına yönelik eleştirilerini dile getirdi. Çamlı, "Hakemi de tebrik ediyorum. Görevini gerçekten güzel yaptı. Federasyona ve MHK'ye çağrım şu: Bu hakemi bir daha bizim maçlara vermesinler. Yoksa daha farklı konuşurum." dedi.

Geçmişte de Karaoğlan'ın yönetimindeki maçlarda Kayserispor'un mağdur olduğunu belirten Çamlı, şunları söyledi:

"Geçen sezon iki Galatasaraylı oyuncu çarpışıyor, hakem faul veriyor ve ardından o pozisyondan gol yiyoruz, maçı kaybediyoruz. Sivas maçında ise VAR hakemi nizami golümüzü ofsayt gerekçesiyle iptal etti. Atilla Karaoğlan’a amatör ligde bile maç yönettirmem. Türk futbolunu korumak istiyorlarsa bu hakemlere dikkat etsinler."

Ayrıca Çamlı, ilk yarıda Kayserispor'un iyi futbolunun hakemi "korkutmuş" olabileceğini ima ederek, "Hakeme rağmen Kayserispor büyük bir camiadır ve kimse bu kulübe zarar veremez. Delikanlı olanlar hakem kararlarını ve penaltı pozisyonunu açıkça yorumlasın." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri