Keçiören’in sultanları evinde mağlup oldu

Fenerbahçe Medicana, Keçiören Belediyesi Sigorta Shop'u 3-0 geçti.

Fenerbahçe Medicana Kadın Voleybol Takımı, Vodafone Sultanlar Ligi'nin üçüncü haftasında Keçiören Belediyesi Sigorta Shop'a konuk oldu ve maçı 3-0 kazanarak ligdeki üçüncü galibiyetini set vermeden elde etti. Ziraat Bankkart Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmada setler 23-25, 15-25 ve 21-25 şeklinde sonuçlandı. Ev sahibi takım ise bu mağlubiyetle birlikte ikinci kez kaybetmiş oldu.

Başantrenör Marco Fenoglio, bazı oyuncularını dinlendirdiği bu maçta, Melissa Vargas 18 sayıyla en skorer isim oldu. Elitsa Atanasijevic 14, Ana Cristina ise 10 sayıyla çift haneli rakamlara ulaşan diğer sporcular oldu.

Karşılaşmayı Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile Yönetim Kurulu Üyeleri Hulusi Belgü ve Alper Alpoğlu da takip etti. Fenerbahçe Medicana, maça Arelya Karasoy Koçaş, Aslı Kalaç, Ana Cristina De Souza, Elitsa Atanasijevic, Melissa Vargas, Hristina Vuchkova ve libero Özlem Güven ile başladı.

MAÇI 3-0'LA NOKTALADI

İlk seti 23-25 kazanarak öne geçen Fenerbahçe, ikinci sette rahat bir performans sergileyerek seti 15-25 ile tamamladı. Üçüncü sette Vargas’ın etkili oyunu ile skoru 10-14’e taşıyan Sarı Melekler, seti 21-25 kazanarak maçı 3-0'la noktaladı.

Fenerbahçe Medicana, 4. hafta maçında 22 Ekim Salı günü saat 14.00'te Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'nda Beşiktaş’ı konuk edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri