Kemal Özdeş’in Ankara kabusu

Ankaragücü ile sezona başlamadan yollarını ayıran Özdeş için Ankara'daki bu ikinci kötü deneme oldu.

ÖZEL HABER - ÖMERCAN ÖZMEN

Ankaragücü’nün yeni teknik direktörü olarak duyurulan Kemal Özdeş, aradan bir ay geçmesiyle birlikte fikir ayrılıklarını öne sürerek Ankaragücü’ne veda etti. Özdeş’in henüz kongre yapılmadan gelmesi, kimin kazanacağı belli değilken kulübü kongreye götüren yapının böyle bir isimde karar kılması tepki çekmişti.

Takım antrenmanlara başlayıp transferler de konuşulmaya başlandıktan sonra iki taraf arasındaki anlaşmazlıklar su yüzüne çıktı ve Özdeş bu ortamda takıma faydalı olamayacağını düşünerek istifa etti.

Ankaragücü de bu kararı bekliyormuş ki hocaya teşekkür yazısı ile yeni hocaya hoş geldin arasında beş saat bile yok.

Kemal Özdeş’in Ankara’daki ikinci denemesi de böylelikle başlamadan son buldu. Özdeş daha önce de Gençlerbirliği teknik direktörlüğü görevine getirilmişti. 2014-15 sezonu öncesinde teknik direktör Mehmet Özdilek ile anlaşamayan Gençlerbirliği, Kemal Özdeş’te karar kılmış ve hoca ile anlaşmaya varmıştı.

Sezon planlamasını yapan Özdeş, takımı ilk antrenmanına çıkarmış ve futbolcularla kısa bir tanışmanın ardından takımı yardımcılarına teslim ederek antrenmanı izlemeye gelen basın mensuplarının yanına gelmişti. Basın mensuplarıyla gelecek planlarından ve sezonun gidişatından konuşan Özdeş, uzun yıllar burada kalarak yeni bir sayfa açmak istediğini söylemişti ancak olmadı.

Orhan Gülle transferi nedeniyle İlhan Cavcav’la ters düşen Kemal Özdeş ilk antrenmanın ardından akşam saatlerinde kulüpten ayrıldı. Gençlerbirliği de benzer bir hazırlıkla hemen Mustafa Kaplan’ı teknik direktör olarak açıkladı.

Kemal Özdeş’in ikinci Ankara seferi de mutsuz bitti. Gençlerbirliği ve Ankaragücü’nde sezonu açamayan Özdeş bir daha yolunu buraya düşürür mü zaman gösterecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri