Kendi oyuncularımızı neden ıslıkladığımızı anlayamıyorum

UEFA Avrupa Ligi'nin ikinci haftasında sahasında Eintracht Frankfurt'a 3-1 yenilen Beşiktaş'ta, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, takımın iyi bir performans sergilediğini ancak bunu skora yansıtamadıklarını belirtti.

Tüpraş Stadı'ndaki maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Hollandalı teknik direktör, "Bu maçı analiz etmemiz gerekiyor. Sahada iyi bir Beşiktaş izledik. Belki de şu ana kadar en iyi futbolumuzu oynadık, rakibimizden daha fazla pozisyon ürettik. Ancak istediğimiz sonucu alamadık." dedi.

Avrupa Ligi'nde Ajax'a karşı alınan 4-0'lık yenilgiye kıyasla daha iyi bir performans gösterdiklerini vurgulayan Van Bronckhorst, "Daha agresif ve tempolu oynadık. Bu şekilde devam etmeliyiz, ancak skoru da lehimize çevirmemiz gerekiyor. Avrupa’da yolumuza devam etmek istiyoruz. Şimdi önümüzdeki lig maçına hazırlanacağız, ardından milli ara sonrası Olimpik Lyon maçına odaklanacağız." şeklinde konuştu.

"HER ŞEYİNİ VEREN BİR TAKIMI ISLIKLAMAK DOĞRU DEĞİL"

Van Bronckhorst, bazı oyuncuların taraftar tepkisine maruz kalması hakkında ise şunları söyledi: "Eğer birileri en iyi performansı sergilemediğimizi düşünüyorsa, tekrar stada gelmesin. Kendi oyuncularımızı neden ıslıkladığımızı anlamıyorum. Oyuncular her şeylerini verdiğinde böyle tepkileri hak etmiyorlar. Ersin ve Muçi ıslıklandı. Mert sakat olduğu için Ersin oynadı, Muçi de elinden geleni yaptı. Eğer Beşiktaş'ta başarı istiyorsak, herkese ihtiyacımız var. Taraftarın bize tam destek vermesi gerekiyor. Kötü oynadığımızda beni ıslıklayabilirler, sorun değil. Ancak oyuncular için bugün mental açıdan zordu. Geçen sezon zorlu geçti, ama bu sezon iyi bir yoldayız ve bu şekilde devam etmek istiyoruz. Taraftarımıza ihtiyacımız var. Bugün iyi bir maç izlettik ama istediğimiz skoru alamadık. Taraftarlarımızı seviyorum ve her şeyini veren bir takımı ıslıklamanın doğru olmadığını düşünüyorum. Umarım böyle bir şey bir daha yaşanmaz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri