Kerem Aktürkoğlu: Herkes bize karşı birleşiyor

Galatasaraylı futbolcu Kerem Aktürkoğlu, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş'ı deplasmanda 1-0 mağlup ettikleri derbi sonrası hak ettikleri 3 puanı aldıklarını ifade etti.

Maçın ardından medya mensuplarına konuşan Aktürkoğlu, Avrupa ve Türkiye Kupası'ndan elenmelerinin moral bozukluğunu yaşadıklarını dile getirerek, "Böyle zamanlarda bir araya gelmek, takım ruhunu göstermek, taraftarlarımızla beraber olmak çok önemliydi. Taraftarlarımız 90 dakika boyunca susmadı. Sahada iç saha avantajını hissettik. Takım olarak da karakterimizi ortaya koyduk ve zorlu deplasmandan önemli bir galibiyetle ayrıldık. Takım arkadaşlarıma teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

Avrupa'dan elenmenin hayal kırıklığı yaşattığını belirten milli futbolcu, "Hayallerimiz vardı ve bu elenme moralimizi olumsuz etkiledi. Ancak lige odaklanmamız gerektiğini biliyorduk. Takım olarak birlik olmaya, sahada birbirimize destek olmaya karar verdik. Bugün güzel bir gün oldu. Farklı bir galibiyet de elde edebilirdik. Pozisyonlar bulduk, rakibimizin de pozisyonları vardı. Bu galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Tüpraş Stadyumu'nda daha önce maç kazanamamalarına da değinen Kerem Aktürkoğlu, "Tüpraş Stadyumu'nda önceki sonuçlar bizim için önemliydi ve bu maçtan galibiyetle ayrılmamız gerektiğini biliyorduk." dedi.

Süper Lig'de daha birçok maçın olduğunu hatırlatan Aktürkoğlu, "Maç öncesinde takım arkadaşlarıma şunu söyledim: 'Kazanırsak şampiyon olmayacağız, kaybedersek veya berabere kalırsak da şampiyonluk için her şey bitmeyecek.' Şu anda önümüzde 10 hafta var. Bugün sahada bazı üstünlüklerimiz olduğunu gösterdik. Sadece Fenerbahçe ile yarışmıyoruz, genel olarak herkesle rekabet halindeyiz. Herkes bize karşı birleşiyor, bu da bizi daha da güçlendiriyor. Ancak bugün, bu birlikteliği biraz dağıttık gibi görünüyor." şeklinde değerlendirmede bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri