Kocaelispor, Çorum FK karşısında deplasmanda kazandı; Ligde ikinci sıraya çıktı

Trendyol 1. Lig'in 6. haftasında Kocaelispor, deplasmanda Çorum FK'yı 2-0 yenerek galibiyet serisine yeniden başladı.

Maçın ilk yarısı, her iki takımın da temkinli oynadığı ve net pozisyonların olmadığı bir tempo ile geçti; devre 0-0 eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıda Kocaelispor, yaptığı etkili değişikliklerle oyunun kontrolünü ele aldı. 78. dakikada oyuna 74. dakikada dahil olan Mesut Can Tunalı, takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu golden sonra Çorum FK, eşitliği sağlamak için çaba gösterse de Kocaelispor savunması sağlam bir direnç sergiledi. Maçın son dakikalarında Kocaelispor altyapısından yetişen 22 yaşındaki Furkan Gedik, 90. dakikada skoru 2-0'a taşıdı.

Çorum FK, golün ardından Avounou'nun kırmızı kart görmesiyle sahada 10 kişi kaldı ve maçı bu şekilde tamamladı. Kocaelispor, bu önemli galibiyetle puanını 12'ye çıkararak ikinci sıraya yerleşirken, Çorum FK ise 4 maçlık bir serinin ardından yenilgiyle tanıştı.

İstanbulspor’un 1 puan gerisinde ikinci sırada bulunan Kocaelispor gelecek hafta Şanlıurfaspor’u ağırlayacak. Ligde kötü gidişini durdurmak için sahaya çıkacak olan Çorum FK ise Adanaspor deplasmanında olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri