Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam: Bu ligin 3 tane şampiyonluk adayı varsa biri Ankaragücü

Trendyol 1. Lig'in lideri Kocaelispor, 10. hafta karşılaşmasında MKE Ankaragücü ile yapacağı zorlu maç için hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetimindeki yeşil-siyahlı ekip, Körfez Brunga Tesisleri'nde pas ve taktik ağırlıklı antrenmanlar gerçekleştiriyor.

Antrenmanda tedavisi tamamlanan Marcao, bireysel çalışma yaparak takımına katılmaya hazırlanıyor. Kocaelispor Başkanı Recep Durul ile Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal da antrenmanı izleyerek futbolculara tatlı ikramında bulundular.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ertuğrul Sağlam, mevcut puan durumundan memnun olduklarını ancak hala rehavete kapılmadan çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. Sağlam, "Zorlu maçlar oynuyoruz ve oynayacağız. Ligimizde alt sıradaki takımların üst sıraları yenebildiği bir ortamda, disiplinsizliğin ağır sonuçlar doğurabileceğinin farkındayız." dedi.

MKE Ankaragücü'nün ligin önemli şampiyonluk adaylarından biri olduğuna dikkat çeken Sağlam, "Bu maçı kazanmak için elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız. İçeride ve dışarıda yenemeyeceğimiz takım yok." şeklinde konuştu. Ayrıca, takımda sakat futbolcu bulunmamasının kendileri için sevindirici olduğunu ekledi.

Kocaelispor, MKE Ankaragücü ile 26 Ekim Cumartesi günü saat 19.00'da Eryaman Stadyumu'nda karşılaşacak. Bu kritik maç, ligin gidişatı açısından büyük önem taşıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri