Konferans Ligi'nde Play Off gecesi

Temsilcilerimiz Avrupa'da Play Off gecesine çıkıyor. Amaç üçte üç!

ÖZEL HABER - ANADOLUGAZETE.COM.TR

Avrupa Konferans Ligi'nde yer alan temsilcilerimiz bu gece tarihi maçlara çıkıyor. Üçte üç umuduyla başlayacağımız gecede amaç rövanş için avantajlı skor almak!

ADANA DEMİRSPOR TARİH YAZMAK İSTİYOR

Tarihinde ilk kez Avrupa kupalarını katılan ve basamakları bir bir çıkan Adana Demirspor'da hedef, yazılmaya başlayan tarihi taçlandırmak.

Cluj ve Osijek zaferleriyle ülkeyi sevince boyayayan Mavi Şimşekler önlerindeki Genk engelini de aşıp hem Adana'ya hem de ülkeye sevinç yaşatmak istiyor.

Cageka Arena'da oynanacak maçın başlama saati 21.00 olacak, maç EXXEN ve TV 8,5'tan yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ'A BİR KEZ DAHA DİNAMO KİEV ENGELİ

Play Off turuna kadar Tirana ve Neftçi Bakü'yü eleyen Beşiktaş yine Dinamo Kiev'le eşleşti. Tarihinde birçok kez karşı karşıya gelen iki takımın arasında oynanan maçlar her zaman heyecan verici olurken, iki takımın da unutmak isteyeceği mağlubiyetler de tarihlerinde yer aldı.

Bu gece hedef hem tarihi mağlubiyetleri unutturmak hem de Kiev ekibini elemek olacak.

Beşiktaş'ın ve Milli Takımın eski teknik direktörü Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Dİnamo Kiev maçlarını Romanya'da oynuyor. Temsilcimiz Beşiktaş'ın tur bileti için maça çıkacağı saat 20.00 olacak ve maç S Sport Plus'tan yayınlanacak.

FENERBAHÇE YILDIZLARINA GÜVENİYOR

Zimbru ve Maribor engellerini zorlanmadan aşan Fenerbahçe'nin hedefi ilk maçtan tur biletini cebine koymak. Hollanda ekibi Twente ile eşleşen Fenerbahçe'nin en büyük kozu yıldızları olacak. Dzeko, Cengiz Ünder, Szymanski, Fred gibi yeni transferleriyle çehre değiştiren Fenerbahçe zorlanmak istemiyor.

20.00'de Kadıköy Ülker Stadyumu'nda oynananacak maç S Sport Plus'tan yayınlanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri