Kopenhag- Galatasaray maçı öncesi Icardi'den sakatlık açıklaması

Şampiyonlar Ligi’nde kritik bir maça çıkacak olan Galatasaray’da Teknik Direktör Okan Buruk ve golcü oyuncu Mauro Icardi basın toplantısında konuştu.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi grup aşamasının son maçında Danimarka temsilcisi Kopenhag ile karşılaşacak.

Yarın saat 23’te Parken Stadyumu’nda grubun kaderini belirleyecek maçta Kopenhag ile karşılaşacak Galatasaray’da Teknik Direktör Okan Buruk, Parken Stadyumu’nun öneminden bahsederek 2000 yılında futbolcu olarak tarih yazdığımız statta yarın da bir tarih yazmak istediklerini söyledi ve takımına inandığını aktardı.

Kopanhag- Bayern Münih maçı sonrası yaptığı açıklama sebebiyle Danimarka’da eleştirilen Okan Buruk’a bu açıklama ile Kopenhag takımına saygısızlık yaptığınızı düşünüyor musunuz? sorusu yöneltildi. Buruk, o açıklamada Bayern Münih ile ilgili konuştuğunu, Kopenhag hakkında bir şey söylemediğini aktardı. Buruk ayrıca Kopenhag'ın mücadele gücüne de vurgu yaptı.

Hakem kararlarının son maçlarda aleyhlerine olduğunu da belirten Buruk, yarınki maç için Orsato’ya yüzde yüz güvendiğini söyledi.

Galatasaray’ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi de maçla ilgili olarak “Potansiyelimizin farkındayız, maça çok iyi hazırlandık” şeklinde konuştu. Maçın hakemi Orsata ile ilgili bir problemi olmadığını ve İtalya’da kaptan olarak sahaya çıktığı maçlar sebebiyle gayet iyi bir iletişimi olduğunu söyledi.

ICARDİ’DEN SAKATLIK AÇIKLAMASI

Mauro Icardi yaşadığı sakatlıkla ilgili olarak “Enjeksiyonla oynuyorum ve bileğimde problem var ancak elimden geleni tabii ki yapacağım” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri