Krunic için Fenerbahçe vites yükseltti

Rade Krunic, Fenerbahçe’nin gündeminden düşmüyor. Fenerbahçe'nin uzun süredir peşinde olduğu Kurunic transferinde yeni gelişmeler var. İsmail Kartal'ın ısrarla istediği Krunic için Milan ile görüşmeler sürüyor.

Rade Krunic Fenerbahçe'nin transfer listesinde ilk sıraları meşgul etmeye devam ediyor. Fenerbahçe orta saha transferi için uzun süredir Krunic ile ilgileniyor. Krunic'in takımı Milan ile görüşmeler devam ediyor.

Görüşmeler çıkmaza girmek üzereyken Krunic transferinde önemli bir gelişme yaşandı. Rade Krunic'in Fenerbahçe'ye gelmek istediğini kulüp yönetimine açıkça belirtmesinin ardından Milan yönetimi oyuncunun bonservisinde indirme gitti.

İSMAİL KARTAL KRUNİC'İ ÇOK İSTİYOR

Fenerbahçe, İsmail Kartal'ın ısrarla istediği oyuncu için Milan'a transfer için baskı yapıyor. Milan kadro derinliğinde sıkıntı yaşayacağını düşündüğü için Krunic'in transferine sıcak bakmıyordu. Ancak Boşnak yıldızın da açık bir şekilde sarı-lacivertliler'e gitme konusunda istekli olduğunu bildirmesiyle Milan'da işler tersine döndü.

MİLAN İSTEDİĞİ BEDELİ BELİRLEDİ

İtalyan ekibi ilk olarak Krunic'in yerini dolduracak isim için arayışlara başladı. İtalyan medyasında yer alan haberlere göre Milan, başarılı futbolcunun fiyatını da belirledi. Buna göre kırmızı siyahlılar, Krunic için Fenerbahçe'den 13 milyon Euro bonservis bedeli talep etti. Sarı-lacivertli yönetim, 29 yaşındaki oyuncu için son olarak Milan'a 8 milyon Euro teklif etmişti.

MİLAN İLE FENERBAHÇE'NİN TEKLİFLERİNİN ARASINDA UÇURUM VAR

Milan'ın istediği bonservis bedeli ile Fenerbahçe'nin teklifi arasında fark yüksek. Ancak transfer görüşmelerinde bu tekliflerin verilmesi Fenerbahçe için olumlu bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Transfer sürecinde pazarlıklar sonucu iki tarafın Rade Krunic için anlaşması oldukça muhtemel.

FENERBAHÇE YÖNETİMİ İŞİ BİTİRECEK

Fenerbahçe, yoğun mesai harcayarak kısa sürede bu işi bitirmeyi planlıyor. Ancak Milan'ın, anlaşma sağlansa bile ilk olarak Krunic'in yerine transfer yapmak için zaman isteme ihtimali de bulunuyor. Milan'ın Krunic'in yerini doldurması durumunda Fenerbahçe pazarlıklarda mesafe kat edebilir...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri