Mansur Yavaş Ankara amatör futbol kulüplerine müjdeyi verdi

Mansur Yavaş, BAKAP açılışında Ankara'da bulunan amatör spor kulüplerine destek vereceğini açıkladı. Tesis ve saha sorunu hakkında da konuşan Yavaş, projelerin hayata geçeceğini aktardı.

ÖZEL HABER: ÖMERCAN ÖZMEN

Mansur Yavaş BAKAP açılış töreninde açıklamalar yaptı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara amatör kulüplerine tam destek vereceğini duyurdu. Mansur Yavaş, Amatör kulüplerin deplasman ulaşım ihtiyaçlarını karşılayacaklarını ve ellerinden gelen tüm desteği sağlayacaklarını belirtti. Yavaş, kulüplere deplasman ulaşım ihtiyaçlarının yanı sıra nakdi yardımların da yapılacağı müjdesini verdi...

TESİS SORUNU ÇÖZÜLECEK

Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nun yıkılmasının ardından amatör kulüpleri için sıkıntılı bir süreç başladı. Yıllarca amatör karşılaşmaların oynandığı ve birçok futbolcu yetişmesine ön ayak olan Ankara'nın futbolcu fabrikası 19 Mayıs Dış Sahalar'ın tarihe karışmasının ardından yeni projeler için adımlar atılıyor.

Amatör kulüpler özelinde tesisleşme konusunda da harekete geçildiğini aktaran Yavaş, Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (AASKF) ile işbirliği içerisinde kulüplerin kullanımına sunulması için gerekli projelerin devam ettiğini söyledi. Amatör futbol müsabakaların oynanması için üç adet saha müjdesi veren Yavaş, diğer spor branşları için de tesislerin yapılması konusunda projeler olduğunu duyurdu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri