MHK başkanlığı için bir isim ön plana çıkıyor

Türkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF) yeni yönetim kurulu oluşumunun ardından İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı olarak Ferhat Gündoğdu'yu atamayı planladığı bildirildi.

Spor medyasına yansıyan habere göre, mevcut MHK Başkanı Ahmet İbanoğlu'nun yakın zamanda istifa ederek görevinden ayrılması bekleniyor ve Hacıosmanoğlu, bu boşluğu Gündoğdu ile doldurmayı hedefliyor.

Ferhat Gündoğdu daha önce Nihat Özdemir'in TFF Başkanlığı döneminde MHK Başkanı olarak görev yapmış ve o dönemde Süper Lig'de düdük çalan Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus gibi üst düzey 13 hakemi görevden almıştı. Ancak bu karar Tahkim Kurulu tarafından bozulmuş ve hakemler daha sonra görevlerine geri dönmüştü.

MHK'nin o dönemde görevden aldığı 18 hakemden 13'ü Süper Lig'de düdük çalıyordu. Bu hakemler arasında Cüneyt Çakır, Ali Palabıyık, Abdulkadir Bitigen, Fırat Aydınus, Bahattin Şimşek, Burak Şeker, Suat Arslanboğa, Hüseyin Göçek, Mert Güzenge, Tugay Kaan Numanoğlu, Alper Ulusoy ve Halis Özkahya bulunuyordu. Özgür Yankaya ise sadece VAR hakemi olarak görev yapması kararlaştırılmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri