Michy Batshuayi: Icardi ile oynamak çok kolay

Galatasaray'ın Belçikalı golcüsü Michy Batshuayi, Trendyol Süper Lig'in açılış maçında Atakaş Hatayspor'u 2-1 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Batshuayi, maçta attığı golden dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Sahaya ilk girişim ve ilk golüm. Aynı zamanda ilk kazandığımız maç. Bu yüzden çok mutluyum. Taraftarımız önünde bu başarıyı elde etmek de ayrıca keyif verici. Ancak bugün gördüğünüz Galatasaray, en iyi haliyle oynamadı. Daha çok çalışıp daha iyi galibiyetler alacağız" dedi.

Görev tanımının gol atmak olduğunu ifade eden Batshuayi, "Fenerbahçe'de de oyuna sonradan girsem veya ilk 11'de başlasam, hep gol attım. Sahaya girip işimi yaparım ve golümü atarak rakip defansın canını yakarım" şeklinde konuştu.

Arkadaki uyuma değinen Batshuayi, Icardi ile oynamanın kolay olduğunu belirterek, "Icardi ile oynamak çok rahat. Penaltı olduğunda topu bana vermek istedi. Icardi zeki bir oyuncu. Aynı Mertens gibi, bu tür oyuncularla takıma uyum sağlamak daha kolay" dedi.

Takımın henüz istenen seviyeye gelmediği konusunda bir soruya ise Batshuayi, "Ben 1 aydır buradayım ve hocamız bunun nedenini daha iyi bilebilir. Çok çalışıp daha iyi sonuçlar elde etmemiz gerekiyor" yanıtını verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri