Milli Takım'da sakatlık krizi: 2 oyuncu kadrodan çıkarıldı! | Eyüpsporlu oyuncuya sürpriz davet!

UEFA Uluslar B Ligi'nde Karadağ ve İzlanda ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosunda son dakika değişikliği yapıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamada, sakatlıkları bulunan İsmail Yüksek ve Mert Günok'un kadrodan çıkarıldığı, yerlerine Eyüpspor'dan kaleci Berke Özer'in dahil edildiği duyuruldu.

SAKATLIKLAR MÜSABAKA SÜRECİNDE İYİLEŞMEYECEK

Milli takımın İstanbul’da kampa girmesinin ardından yapılan sağlık kontrolleri sonucunda, Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu İsmail Yüksek ve Beşiktaş'ın tecrübeli kalecisi Mert Günok'un sakatlıklarının karşılaşmalar boyunca düzelmeyeceği belirlendi. Bu nedenle, iki futbolcunun aday kadrodan çıkarılarak tedavilerine kulüplerinde devam edeceği bildirildi.

TFF'den yapılan açıklamada, "İsmail Yüksek ve Mert Günok'un sağlık durumlarının, Karadağ ve İzlanda maçları öncesinde tamamen iyileşmeyeceği anlaşılmıştır. Bu doğrultuda iki oyuncu kadrodan çıkarılmış olup, tedavileri kulüplerinde sürdürülecektir." ifadelerine yer verildi.

BERKE ÖZER MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILDI

Milli takım kadrosunda oluşan bu boşluk üzerine, TFF hızlı bir hamle yaparak Eyüpspor’un genç kalecisi Berke Özer'i aday kadroya davet etti. Eyüpspor’da sergilediği performansla göz dolduran Berke Özer, Karadağ ve İzlanda maçlarında A Milli Takım kadrosunda yer alacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri